Att vara socialt missanpassad

Jag tror vi blir det, jag och Julia när vi är i samma rum..
Julia är handikappad och jag är hennes assistent..
Ibland börjar hon prata "gangsta"
Då får hon mig på bättre humör..
Idag på lektionen börjar hon och säger:
"Yo, yo, I'm on a flow.. You wanna schizzle with my dizzle"
Ja, jag säger ju det..
Hon sitter o pratar så och jag ligger dubbelvikt på golvet
Mycket mer socialt missanpassade kan man väl inte bli??

Att ha världens bästa vänner

Idag hade ångesten fortfarande inte gått över, jag ville helst bara stänga in mig någonstans o gråta i några dygn när jag var på väg till bussen förut. Hemsk hemsk känsla...

Sen pratade jag med frugan..
Sen träffade jag Emma
Sen sjöng jag allsång med Julia när hon skjutsade hem mig

Nu mår jag mycket bättre!

Det är lustigt.. hur vissa personer har sån påverkan...

Att ha minnen

En gång i tiden sa en person till mig att den här sången handlade om mig, det va 5½ år sedan, jag va 16 år och världen var inte så hård i mina ögon, det va den jobbigaste perioden i hela mitt liv men efter det samtalet kändes allting lite bättre, lite bättre för var dag som gick.. Tills jag en dag var vuxen.. Det var då verkligheten slog till......


Hon kan vara nog så svår å se
Att lyckas få en skymt är inte alltid så lätt
Men om man kommer nära på, bredvid
En kort sekund det vackraste världen har sett.. le
Men hon kan vara nog så svår å se

Ja hon kan va så lätt att gå förbi
Ja hon är inte den som dansar runt omkring så lätt
Men om man skulle råka stanna vid
En kort sekund det vackraste världen har sett på längre tid
Men hon kan va så lätt att gå förbi
och jag, ja jag tror aldrig hon sagt någonting om mig
Så långt ifrån men i min ensam hemlighet
har hon en plats här på kudden bredvid mig
varje natt fast hon inget vet

Hon kan vara nog så svår å se
och ingen vet hur många hon har vilselett
med hennes speciella sätt att le
En kort sekund det vackraste världen har sett.. le
men hon kan vara nog så svår å se

Ja hon kan vara nog så underbar
Men jag känner inte henne så det är inte så lätt att veta
när det finns så mycket kvar
Men en kort sekund det vackraste världen har sett på år och dar
Ja hon kan säkert va så underbar
men jag, ja jag tror aldrig hon sagt någonting om mig
Så långt ifrån men i min ensam hemligthet
har hon en plats här på kudden bredvid mig
varje natt fast hon inget vet


Minnen, det är det jag lever på ibland, det är väl det som gör oss mänskliga? Att vi kommer ihåg..

Glöm aldrig! Ångra ingenting!

Att ha höstdepression

Ja, jag mår inte bra för tillfället.. Nu vet jag inte varför jag skriver om det här men jag känner att jag måste skriva av mig..
Så allvarligt är det inte, har nog bara någon släng av höstdepression eller nåt.
Jag känner att jag inte riktigt trivs i Jönköping, o det e ju fel då det är Jönköping som ska vara mitt hem nu.. men jag är ju inte här så ofta, åker hem hela tiden..
Nu är det ingenting speciellt i (betonar i) Jönköping utan mer vad som INTE finns i Jönköping.
Jag bor själv, vilket jag typ aldrig gjort på riktigt riktigt, har ju mest hängt hos andra jag känner osm bor runt omkring. Jag menar, när jag bodde vid Katedral så va jag typ alltid hos Cissi o sov tillome på hennes soffa, åt hos henne o allt. Sen flyttade vi alla in i Kollektivet... kära kära kollektivet. Aldrig ensam när man bodde där. O sen bodde jag hos Linda.. Jag bodde i en resväska men det spelade ingen roll.. jag va aldrig ensam. O innan detta så bodde jag ju med Henke i nästan 4 år, där jag hade ett riktigt hem med hemlagad mat, köksbord, sovrum med dubbelsäng, bil ( o ibland bilar) garage, ja, ett liv, så känns det.. Jag HADE ett liv när jag va 17-18 men inte nu när jag är 22???? Why? Borde det inte bli bättre? Jag HATAR att vara ensam. O nu kastar jag inte skit på några av mina vänner för då har ni missuppfattat. Jag Älskar er Julia o Emma o utan er hade jag troligen flytt hem för alltid vid det här laget. det jag menar är egentligen att jag inte passar som singel. Jag vill ha ett LIV! Ett hem... Ni (Drulle o Emma) jobbar ju ofta o har redan era liv här, jag har börjat om. Jag är van vid att ha 30.000 (överdriver lite) vänner runt omkring mig så det finns alltid nån som har tid om man har tråkigt. Jag har aldrig i hela mitt liv tagit det lugnt och det är så jag tycker om att leva.. Jag vill ha folk runt mig hela tiden helst =)
Mamma berättade tillome att när vi va små så va vi tvugna att flytta från vår dagmamma till dagis för att dagmamman skulle få barn. Min bror (som alltid vill ha det tyst o lugnt o ganska få människor omkring sig) va utom sig och ville ABSOLUT INTE vara på något dagis med en massa barn. Jag däremot var överlycklig och sprang till dagis typ varje dag och lekte med alla som ville.
Så jag är nog bara sån helt enkelt..
Folk säger att jag inte ska vara så desperat men vad ska jag göra när jag bara vill ha lite närhet?? Jag vill inte bara hångla när jag är full, eller gå hem o ha ett "one-night-stand". (Trots att man kanske går den vägen ibland) hehe.
Jag känner mig helt enkelt bara nere.. men det går nog över snart..
Jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen.. jag vill helst bara gräva ner mig någonstans.. Jag vill fly, o det är det jag gör när jag åker fram o tillbaka till Linköping-Stockholm-Linköping-Jönköping o så igen o igen.. Men jag kommer fortsätta göra det ett tag.. för jag ser ingen annan utväg, jag mår ju som bäst när jag gör så..
Jag har troligen fått jobb här i Jönet på en restaurang o då kommer jag att jobba helger mest så jag tvingas snart att stanna här. Då kan jag bara acceptera det.. Jag kommer nog någonstans i livet snart, eller nej, nu ska jag inte va så.. Jag är redan på väg såklart.......

Jag älskar er mina underbara vänner!! Glöm inte det!
Me like you long time!! =)

Att skriva en bok

Jag ska skriva en bok en sån där självhjälpsbok ni vet, o jag tänkte först att den skulle heta:

Hur man är desperat

Sen tänkte jag vidare

Hur man är desperat och hur man kan visa annorlunda utåt sett

Men det stämmer inte heller

Hur man är desperat och hur man kan visa annorlunda utåt sett trots att man vet att man inte kommer att lyckas

Då hade jag kommit en bit på väg men titeln kändes inte rätt så detta blev det slutgiltiga:


Hur man är desperat och hur man kan visa annorlunda utåt sett trots att man vet att man inte kommer att lyckas utan misslyckas så katastrofalt att du har lust att gräva ner dig någonstans tills du är typ 30år och lite mer vuxen.

Att ha ett snuskigt sinne

Kom på en grej...
När Telenor började med sin reklamjingle så undrade Henke vad hans syster egentligen jobbade med på telenor express.. kommer ihåg att han frågade mig och jag förstod som vanligt inte vad han menade förrän han började sjunga på den..

Come together, right now, over me

Ja, man kan ju undra..

Men nu har 3 börjat att kontra här med

It´s good to be three

Undrar vad Telia ska komma på härnäst? Ja, menar, de hade ju iofs sin reklam när tjejen fick rosor för att hon hade blivit "smittad" av sin pojkvän men jag tycker inte att det höll riktigt samma klass...

Det kanske blir ett krig för snuskiga hjärnor..

Att bli fin på bild

Kom på att jag har lite fins bilder att visa =) Jag o Gurra fotade lite häromdan innan förfest.. Det va bra att dricka samtidigt med, poserna blev bättre, hehe..

image9


image10


image11

Såå, vad tycker ni? Första gången jag posar för en kamera, typ.. det va kul.. det gör vi om, haha
(Ja, Linda, det e dina skor =) )

Puss

Att ändra sig

Jag har missuppfattat. Ja, det har jag faktiskt. Jag, som alltid har rätt har haft fel.. och jag erkänner det också =) Det är en stor dag för mig...!

Jag har raderat blogginläggen om detta för att jag ser saker o ting lite mer på ett annat sätt nu..
För mig känns det som om vi har pratat ut, troligen inte för honom.. Förhoppningsvis blev det inte sämre för jag känner mig lugnare, jag fick sagt det jag ville säga..

Sen vill jag också be folk att växa upp!! (låter som en kliché eller nåt från högstadiet) Herregud skärp er och tänk efter lite nästa gång. Hur svårt kan det vara att va logisk någon gång ibland?? Tänk på vad era ord har för konsekvenser. Ord är ett kraftigt redskap, handling.. inte lika mycket egentligen.. Snälla, snälla.. tänk steget längre ibland!!!

Folk är såå bra på att klaga när någonting är dåligt men det är väldigt svårt att uppskatta när någonting går bra!



Förresten.. på tal om ingenting så kollade jag på insider häromdan om fotbollshulliganer...
Vilka jubelidioter det finns!
Ja, det är det enda de är också, inget mindre, kanske lite mer..

Att vara en jojo

Ja, jag känner mig lite jojo-aktig. Igår kom Cissi, sent, runt halv tolv. Så vi satt uppe o snacka lite innan vi somnade. Snart så åker vi till Linköping för att fika med Anita. Ska bli kul, det va länge sen jag träffade min surrogatfamilj =) Sen ska jag o Gurra försöka få mig att posa då har planerat att fota senare idag. Jag tvekar själv men jag tycker att det ska bli kul att ha lite coola kort från en riktig kamera. Får se om vi kan få till några häftiga vinklar, som han kallade det, hehe. Sen ska vi ut, o om jag kännermig själv rätt så har jag nog redan börjat dricka inför fotningen då jag har svårt att inte se stel ut.

Imorgon åker jag till Stockholm, där ska jag gå ut med min Pappa och äta. Och resten så klart. Sen på söndag så åker de två iväg och jag blir ensam på odenplan.. *skönt*. På söndagskvällen är det personalfest på Josefina. Hmm, kommer att bli mycket alkohol om jag känner den personalen rätt, men det jag ser mest fram emot är att träffa Emma. Jag saknar henne, hon e som en frisk fläkt här i världen =)

Ja, sen får man se hur man kommer hem, det märks. Jag skriver här nu för jag kommer troligen inte att skriva på hela helgen förrän jag kommer tillbaka hit till Jönköping. Ni får uppdatering då, om jag inte tar med mig datorn iofs, men det tror jag inte.. jag är så klumpig så jag kommer säkert tappa den på T-centralen eller nåt =)

Puss alla underbara!
Chip o Hej

Att få ett avslut

*Gone* av respekt efter samtal

Tillägg samt svar på kommentar:
Ja, men jag mår bra, dock inte över situationen. Ni som känner mig vet att jag är -fixa, fixa, fixa. Kan jag inte fixa det som är trasigt så blir jag galen. Att jag tänker på andra mer än mig själv ser jag som positivt för det betyder att alla de som jag bryr mig om då ser efter mig. Jag mår bra av att tänka på andra, det som jag mår dåligt över är om det blir för mycket, eller som sagt, om det inte går att fixa...

Att höra en komplimang

Jag kom på att det va länge länge sen jag hörde en komplimang vid rätt tillfälle från någon man tycker om (på det där speciella sättet då)

Att vara desperate

Jag skulle vilja leva som en "desperate housewife". Det vore asabra om jag kunde få det så bra. Sen skulle jag vilja ha så snygga kläder som de har med och ett stort hus som någon annan städer och det enda jag gör om dagarna är att shoppa. Jag skulle nog kanske jobba deltid med men inte mer än 50%. Måste ju ha tid för annat med och det ska ju inte vara jag som drar in de riktiga pengarna...

Att göra annat när man ska plugga

Ja, idag när jag och Emma skulle skriva en grej till grupparbetet så kom vi inte på ett visst ord och försökte hitta synonymer till det. Ordet vi letade efter va typ ett annat ord för att man har förstått men det enda vi kom på var grejer så som:

 -- Poletten har trillat ner
 -- Hästarna har hittat tillbaka till hagen
 -- Persiennerna har öppnats (??)
 -- Lyset är tänt och det ÄR någon hemma

Ja, vi hade ju kul i alla fall..



Det blev för övrigt ingen hockey idag, kände att jag var tvungen att sitta still hemma lite.. "Softa lixom" =) så jag stannade i Jönköping.. Jag kommer svira runt ändå i helgen för att jag ska hem på torsdag och ragga med Gurra (Eller??)  Cissi kommer ju hem med så kanske utgång fredag?? (För mycket alkohol i mitt liv nu tror jag) Sen så åker jag till Sthlm på lördag. Då ska jag gå ut och äta med min far och hans bihang. Sen åker hon till Tyskland och Pappa åker hem till Linköping på söndagsmorgonen så söndag har jag hela lägenheten för mig själv! Niice!! Sen måste jag tillbaka till Jönköping på måndag för klockan tre har vi kursstart =)

Har jag klämt in för mycket nu igen.. jag liknar min far.. hm..

Att ha problem med Hitler och hockey

Ok, nu vet jag inte vem som läser här så kanske inte ska skriva så mycket så jag ändrar det jag skrev i stundens hetta... *borta*



På tal om annat så vill jag på hockeyn ikväll.. Jag kan ju åka upp med Gurra igen ikväll men hur ska jag komma ner sen då??? Jag vill!! Har ju missat 2 hemmamatcher nu.. det är ju typ 2 för många... Iaf med tanke på att jag går gratis =D

Att göra bort sig

Ja, varför gör jag alltid det?? Fylleringningar o dumma sms..

-Sluta!!
-Nej, jag kanske vill prata med någon när jag är på väg hem mitt i natten
-men personen kanske inte vill prata med dig
-men herregud, jag vill väl inte knulla bara för att jag ringer halv 4 på morgonen en söndag
-Jooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!
(fatta någon gång)


(Sluta döm mig.. Jag vet att ni också har konversationer med er själva i huvudet precis som jag.. enda skillnaden är att jag står för det  :P )

Att kunna ragga

Jag kan den bästa raggningsrepliken nu! Mankan berättade den för mig och jag bara måste prova den någon gång..

-Hej! Ska vi köra sten-sax-påse?
-Eh, vad menar du? (ett troligt svar)
-Jo, om jag vinner.. då hånglar vi, men om du vinner, då får du göra vad du vill med mig

Yes!! Den måste ju funka eller?? Hahaha

(Ja, jag börjar bli desperat nu... vet ni hur länge sen det va jag hånglade eller?? Nej, precis) =)

Chip o hej!

Att bli stucken i ryggen av vänner

Ja, nu är det inte så att någon har gjort något jätteallvarligt mot mig men för stunden ville jag sjunka genom marken då mina vänner skämde ut mig...

Jag tycker en kille här i Lkpg är snygg, ja faktiskt, jag är kräsen men det är fakta nu...
Vi va på samma fest i fredags och jag har aldrig ens tänkt att ta tag i det, eller ngt i den stilen.. men så till saken...

Jag säger till Frugan att: ja du vet den där killen jag sagt att jag tycker är så snygg.. o hon svarar ja, men visa vem det är då.. Såå, senare på kvällen står vi ute o röker.. (ja, jag feströkte i helgen.. so sue me) då går jag fram till frun och säger: -där är han! (haha, jag kan verkligen inte referera samtal, men ni fattar vinken) Frugan utbrister då: -VA?? Han, och pekar med stora gester mot honom.

Detta eskalerar då till att fler runt omkring oss uppmärksammar Lindas otroliga disskretion. En av dem säger -Kalle (Ja, vi kallar honom det =)) Vad är det med honom?? Linda: -Christine tycker han e snygg.

Då går han fram till Kalle o säger: -Du vet att alla vill ligga med dig va? Specielt en tjej där borta.. o pekar på mig (Det va nått i den stilen iaf, inte vet jag exakt vad dom sa) Vid det här laget står jag och klammrar mig fast mot Geas rygg och försöker att synas så lite som möjligt...Vid det här laget så har självklart ännu fler förstått vad som försigår och med samma kommentar som alla andra -VA?? Kalle??

Måste ALLA känna ALLA i den här stan?? Kan inte jag bara få tycka ngn ser bra ut utan att alla ska mobbas =)
Som de som känner mig någorlunda vet så är jag egentligen inte alls blyg, jag kan säga det mesta i de flesta situationer.. men nu kändes det som en redig tripp tillbaka till mellanstadiet på tornhagskolan när jag berättade för min bästa kompis att jag ville fråga chans på Johan och 5 sek senare vet hela skolan om det..

Ja, trauma kallas det...

Iofs så va inte detta traumatiskt, faktiskt väldigt roligt nu i efterhand när jag tänker efter hur snabbt jag egentligen hamnade bakom Geas, krampande hållandes i hans tröja för att inte synas.. hahaha.. måste sett kul ut.. för hur gömd kan jag ha varit?? Samtidigt kanske jag avslöjade mig själv där..
Jaja, berättar det ju för att det va kul. Kände mig dock psykiskt misshandlad av vänner, hur ska jag nu kunna säga till er att ngn är snygg.. ska aldrig säga så igen =)

Puss på er ändå (Ni för ju faktiskt med er mer positivt än negativt i slutänden, hehe)

Att......."så här bakis har jag aldrig varit"

Idag mår jag apa. Apa apa apa.. blä! Smällde i mig en påse chips förut för att jag va så torr i halsen så jag va tvungen att äta ngt o chips va det enda som fanns här. Efter chipsen va jag millisekunder från att springa till toan men jag klarade mig.. Usch, vad äckligt.. varför blev det så här? Va jag så full igår verkligen??? Då kanske jag inte skulle ha gått hem själv... hehe

Det blir inte så mycket bloggskrivande när jag är i Linköping.. jag har för mycket att göra helt enkelt.. men nu är Linda på jobbet o jag är helt ensam och tagit mig upp ur soffan så då tänkte jag att det va dags för ett inlägg...

Mitt kontokort blev stulet också i fredags så nu tar jag mig inte hem idag.. kan ju inte betala biletten va.. o inte få ut kontanter heller så jag får stanna här i Linkeboda till tisdag då Gurra ska åka nedåt, då åker jag ju gratis me =) O om jag ska va ärlig så tycker jag om o vara här hemma så det gör mig ingenting... menn det är inget jag säger högt till min projektgrupp i Jönköping då vi planerat att hårdjobba från och med imorgon på grupparbetet utan det blir typ "Jag vill gärna hem men jag kan inte"-stilen.. moahaha (Ja, Julia o Emma, jag vet att ni läser här men jag vet att ni inte säger nåt till "Hitler" haha)

Att ha en riktig mardröm

Inatt drömde jag nåt sjukt..
Min bror låg av någon anledning på sjukhus. Jag tror inte jag o min bror va så gamla som vi e nu utan vi var nog runt 8-10 års åldern. Mamma o Pappa va tillsammans med så det styrker ju teorin.
Jag letar på sjukhuset efter min brors rum, o jag tror att vi redan har varit på sjukhuset typ hela dan så jag ska egentligen hitta.
Jag går in i ett rum och i sängen ligger min mamma, jag ser inte direkt att det är hon pga alla sladdar o slangar o grejer så jag bara står deär, tyst o stel o bara tittar.. o hon tittar tillbaka på mig. Precis när jag ska säga ngt så tar hon fram sin mobil o säger: -Är du vilse? Då ska vi ringa din mamma och försöka hitta henne.
Jag blir så chockad att jag går därifrån för att hitta pappa. När jag har gjort det så frågar jag honom och han säger att jag nog bara inbillade mig. Det är mitt i natten o jag, bror o pappa sover alla på samma rum till morgonen efter. Då går jag och letar efter min mamma. När jag hittar henne så stirrar hon bara på mig igen med en helt sjukt tom blick och säger: - Vem är du? -Men mamma, det är ju jag! -Jag känner inte dig!
Drömmen slutar med att jag bara gråter o gråter o gråter..
Det va den hemskaste dröm jag någonsin haft..
Jag hoppas att min mamma aldrig blir dement för det vill jag inte uppleva i verkligheten..

Att sluta röka dag 3

Det här går ju riktigt bra! Jag har bara svårt att släppa tankarna runt cigaretterna. Jag känner inget sug eller behov det är bara det att helt plötsligt kommer jag på mig själv vara på väg ut o röka, av ren vana. Scary.. Då blir jag rädd att jag kommer lyckas, tänk om jag står där med ciggen i handen en dag.. -Oj, nej, men vad gör jag.

Nu tror jag iofsinte att det händer men men..

Min bästa vän o jag, vi klarar oss ur det här.. =) Jag tappade bort honom igår i 10 minuter och jag fick verkligen panik!! Jag tror att jag kommer blir beroende av honom nu, men herregud vad mycket bättre än att vara beroende av cig.

Jag drömde asasjukt inatt me, världens mardröm.. skriver om den sen.

Puss

Att älska

Att hitta någon som du kan älska
Att hitta någon som älskar dig precis lika mycket
Borde inte det vara fruktansvärt svårt?
Inte lustigt att det tar tid...


Att ha en ny vän

Detta är min nya bästa vän! Jag fick den av Julia idag.. Den e bäst! Med den i handen o ett tuggummi i munnen så går det galant =)



image7


image8

Att sluta röka dag 2

Nej, jag har inte rört en ciggarett..
Vill tacka mina underbara vänner för stödet! Men...
Det känns som om många är så här: Ja, men lycka till med att sluta röka nu då!!
Men shit. Jag HAR slutat! Jag gör det ju inte för att fösöka..
Om ni inte tror på mig.. hur ska jag tro på mig själv!
Jaja, jag är inte bitter.

Det kallas abstinens....

Att gifta sig

Jaa, vad bra, nu har ngn bestämt det åt mig..
Jag o Geas helt enkelt. Detta är vår konversation på msn, eller ja, han skrev mest iofs, men det va ju han som kom på det tillsammans med Jeppe:





Geas säger:

för övrigt kom jeppe o jag fram till den ultimata förvirringen, så du o jag måste gifta oss


Christine - || misslogik.blogg.se || säger:

haha.. jasså?


Geas säger:

japp


Geas säger:

hanna heter ju också östlund i efternamn


Christine - || misslogik.blogg.se || säger:

aaa


Geas säger:

så om jeppe och hanna gifter sig, och jeppe tar hennes efternamn, under förutsättning att hans släkt inte slår ihjäl honom för att han inte behåller liljegren, och vi gifter oss, och jag byter efternamn, med samma förutsättning, att släkten inte slår ihjäl mig


Geas säger:

sen skaffar vi lägenheter på samma våning i samma hus, det får endast stå Östlund på dörren, inga bokstäver från förnamnen


Geas säger:

slutligen går planen i lås på att barnfabriken startar, vi behöver skaffa en son och en dotter var, som självklart kommer döpas efter våra goda bekanter, dvs jeppe och hanna kommer ha ett par christian och christine östlund, medan vi får ro iland med jesper och hanna östlund. sen blir det såna där små gulliga skyltar familjer har på sina dörrar "Här bor.." och då blir det


Geas säger:

"christian, christine, hanna och jesper" samt jesper, hanna, christine och christian" på de båda dörrarna


Geas säger:

förstå om folk ska försöka hitta dit, "ja just det, andra våningen, det står östlund på dörren"


Geas säger:

fin plan va?

Christine - || misslogik.blogg.se || säger:

hahahaha


Geas säger:

vi hade väldigt tråkigt idag


Geas säger:

men visst är det en fin plan?


Christine - || misslogik.blogg.se || säger:

absolut..


Geas säger:

du håller väl ändå ingen större förkärlek till namnet kollmannsperger ändå, med undantag för att det tillhör mig då? ;P


Christine - || misslogik.blogg.se || säger:

Haha, nej, det e lugnt


Christine - || misslogik.blogg.se || säger:
när är bröllopet då? Ska det blir dubbelbröllop eller?

Geas säger:

så långt har vi faktiskt inte kommit i planeringen, men eftersom både jag och jesper är väldigt okunniga på området, och dessutom tämligen lata, så tänkte vi lämpa över planeringen av det på dig o hanna ;D




Så, det är alltså bara dags att planera =)

Att sluta röka dag 1

Idag är det dags. Jag har bara varit uppe i några timmar och har redan varit på väg ut genom dörren. Vanorna måste ändras..

Jag vet av erfarenhet att dag 2 är jobbigare än dag 1.. dag 3 är jobbigare än dag 2 men sen blir det lättare. Ett tag...

Låter som en sjukdom, och för mig är det det. Jag är faktiskt beroende av cigaretter. Men det viktigaste är att ändra vardagen utan cig. Förut styrdes vissa delar av dagen av cigaretterna och det finns inte direkt ngt att ersätta med förutom dötid..

Undrar om det är bättre att jag klarar mig genom det här med plåster eller tuggummi eller utan ngt. Vad är bäst? Jag tror själv inte att det är nikotinet i sig utan som sagt vanorna. Sen känns nikotingrejer som sånt gamla tanter har..

Uppdatering kommer. Jag kommer skriva om mina tankar hur det är att sluta, inte hur jag har varit svag o börjat igen.. Har tillome berättat för mamma att jag ska sluta så nu är det skrivet i historien..

Puss alla underbara! Var beredda på lite PMS-aktiga utbrott =)

Att lugna sig

Ja, jag följer inte mina egna råd. Hur ska jag då kunna följa någon annans?
Jag måste sluta skriva om vissa saker här. Vem vet vilka som hittar hit? Ja, ni lämnar ju inte en kommentar direkt varje gång ni går in så inte vat jag vilka som läser här...
Idag har jag iaf bakisångest.. Inte kul...

Jag är dock glad över att jag fastnat i huvudet på ngn, äntligen.. Jag ska messa tillbaka till dig.. kanske.. om 3 veckor... O du undrar varför jag inte hört av mig. Ja, om du tänker steget längre kanske du kommer på det. Kul att jag grämer dig nu istället för tvärtom. Men vi ses väl i Sälen vid nyår. Då ska jag vara snygg satan så att du får riktig ångest.. moahahahaha

Igår hade jag jättekul! Vi röjde ordentligt inne på olearys. Kul att vi fick in Drulle o Emma där med =) Man är ju inte dum bara för att man är full.. hehe.

Jag måste sluta röka nu. Det är äckligt och jag har verkligen inte råd längre. Skulle spara pengar  men det gick ju inge bra med tanke på rökning och utgång...



Varför kastar jag sten i glashus? Jag sa ju till mig själv här igår att sluta.
Jag lyssnar aldrig!

Hur ska jag få mig att lyssna?




Att kasta sten i glashus

Ja.. Det e ju dumt, sluta omedelbart

Att ha ett dilemma

Shit vad jag skriver i min blogg nuför tiden..



Idag efter lektionen som slutade kl.12 och efter lunchen så satte jag mig kvar i skolan för att läsa en bok som hör till kursen. Folk runt omkring mig kommer och går och efter ett tag är jag helt ensam. Då ringer en mobil i soffgruppen breve, jag går dit men hittar ingenting.. Då hör jag en sms-signal och går dit igen.. ja, det ligger en mobil där. Så jag tar med den till mitt bord och lägger den där så att den inte ligger öppet för andra. Det ringer o ringer och jag får lite ångest.. Ska jag svara eller inte? Det kanske är han som ringer (ja, jag visste att det va en han för det va en tjej på displayen).. tänk om han ringer för att höra om han hör den o där sitter jag med hans telefon i handen.. Jag hade fler senarier i huvudet vid det tillfället. Tillslut svarade jag men den mäniskan visste inte var han va o det är ju inte direkt lätt att få tag i honom. Därav mitt dilemma..

Jag har läst så mycket som jag har tänkt, min tvättid hemma har redan börjat, jag måste gå o handla tacos till ikväll..

What to do?

-- Jag ville inte lämna mobilen där den låg.. tänk om det kommer någon oärlig människa
--Jag kunde inte lämna in den för skolan var låst då och alla anställda och lärare hade gått hem
--Jag ville inte ta med mig den hem.. kändes elakt och krångligt
--Jag kunde sitta kvar (han måste ju komma någon gång o leta eller?)

Jag gjorde det sistnämnda.. i en o en halv timme.
Jag hade sumpat tvättiden och mitt dagsschema fanns inte längre.
Jag visste att han hette Marcus. Hmm Marcus, det finns en Marcus som va en fadder under insparken..
Jag kollade telefonboken.. Där hittade jag Johannes, ringde o kollade om han va kvar i skolan.. självklart inte..
Då gick jag hem.. Orka sitta hela dan.. (tog självklart med mig den)

10 min efter att jag gått ringer det självklart i mobilen o jag svarar. Personen på andra linjen låter självklart chockad över att ngn svarat.. hehe. Och självklart är Marcus i skolan så det är bara att traska tillbaka o möta honom..
Han lät iaf glad över att ngn tog hand om den så nu har jag gjort dagens gärning.. minst sagt

Kanske månadens gärning =)
(Jag vet ju själv hur jag skulle reagera om jag hade tappat mobilen, hemska tanke)

Vad skulle ni göra?
Skulle ni åkt hem?
Skulle ni hitta ngn att lämna den till?
Skulle ni hitta ngn utvald i telefonboken att ringa?

Vore intressant att veta om fler hade ängnat samma tid som jag eller om jag är lite för snäll kanske..
Jag har ju ägnat typ en kvart till att skriva om det i bloggen med, hehe

Puss


Att äta tacos och kolla på Idol

Ikväll kommer Cissi, hoppas jag, om hon har fått ordning på bilen som går sönder hela tiden. Då blir det tacokväll och idol! Mysigt! Det är väldigt kallt ute så det känns perfekt att krypa ihop under en filt, tända lite ljus o mysa. Nej, vi är inget kärlekspar egentligen.. men vi kan ju låtsas =)

Att vara glad!

Ja, nu har jag fått höra att jag bara skriver deprimerade inlägg här. Men det är väl lättare att skriva när du inte är på topp? Det är väl då du behöver skriva av dig?

Ikväll är det hockey och jag har också fått höra att jag ska ta tillfället i akt, men jag är nog för feg för det.. but we'll see, we'll see..

Tack för självförtroendeboosten!! Den jag är, är på grund av dig! Så, man kan ju säga att det här är din "miniblogg" med då, såå.. nu är du helt "inne", det va ju bara bloggen som fattades!

Jag ska försöka ta det jag vill ha, som du sa.. vi får väl se, kanske är jag inte ensam längre snart, eller så är jag ensam låångt tid framöver =)

Puss! (chip o hej)

Att misslyckas

Ja... Jag tar bort detta inlägg och skyller på alkoholen. haha.. Det ska jag försöka att inte göra om


Att vara skadad

*Gone*


Att klaga

Folk är bra på att klaga, väldigt bra.. Ingenting är bra...allt är dåligt.
gnäll gnäll gnäll gnäll gnäll.. dag ut o dag in.
Jag klagar med, alldeles för mycket.
Man borde tänka på vad man egentligen har, inte vad man inte har..
Jag har t.ex:

  • Underbara vänner
  • Världens underbaraste mamma
  • Ett hem
  • Pengar så att jag överlever (och mer.. ska aluta klaga, vissa har inga pengar)
  • Kläder
  • Mat
  • Gratis universitetsstudier
  • Bra självförtroende
  • Bra uppfostran (inkl, komplikationer)
  • Minnen
  • Fina skor
  • Backup (för nästan allt)
  • En utbilldning
  • Ett körkort
  • Fötterna på jorden
  • Förstående för andra människor (för det mesta)
  • Osv, osv, osv


you get my point, right..?


Att behöva en pojkvän!

Jag måste lugna ner mig. Jag kan inte leva så som jag gör nu och vara lucklig. Jag kommer troligen aldrig att ändra mig men jag kan ju hoppas. Just nu känns det som om jag flyter omkring, som slentrian rakt igenom. Om jag boostar mitt egna självförtroende så kommer det att synas. Just nu lever jag som att ingenting spelar någon roll. Jag måste ta hand om min kropp och mig själv. Jag vill inte dricka alkohol och gå ut tre gånger i veckan och jag vill inte ha one-night-stands och jag vill inte leka med känslor, vilket jag har gjort, och vilket andra har gjort mot mig. Det är dags att leva, dags att sluta stressa. Det kommer, det kommer. Troligen med självförtroendet eller ska jag kalla det självkänsla eller kanske självinsikt. Självförtroende har jag nog så att det både räcker och blir över. Det känns iaf bra att jag har stannat hemma 2 onsdagar i rad. Skönt att vara hemma och ta det lugnt och kunna gå till skolan på torsdagsmorgonen utan att vara trött och må dåligt. Sen ska jag ju försöka att träna mer vilket i sin tur gör att jag sover bättre och förhoppningsvis gör att jag är mer tillfreds med min kropp. Jag behöver en pojkvän. Ingen flört, inga lekar, inga frågetecken, inget velande... Snart sparar jag pengar o köper en.. kan man det?? =)

Att träna

Idag har jag tränat, och pluggat! Duktig *klappa mig själv på huvudet*

Jag vill träna rumpan o magen. (Jajajaja, jag är smal som en sticka men jag kan väl få välja vart jag vill att det lilla fett jag har ska lägga sig...) Jag gick på bandet i 20 minuter, sen tränade jag benen och sen gick jag till lägenheten och gjorde sit-ups och stretchade. mm.. för mig är detta Väldigt duktigt. Men om jag känne rmig själv rätt så kommer jag inte träna kroppen nu på 2 veckor. men men. nu e det glömt, idag har jag ju iaf varit duktig.

Jag vill sluta röka med, men det går ju inge bra. Det jag hatar mest, allra mest med mig själv är att jag röker. Det är äckligt!! Jag slutar väl om jag får bättre självkänsla kanske. Å det kanske jag får av träningen. Så jag hoppas väl att jag kommer fortsätta träna nu då =)

Ikväll är det Greys anatomy! Wee. Det är många som ska ut ikväll men för mig blir det ytterligare en onsdag hemma. Jag va ju ute i helgen och ska ut nu i helgen så det får räcka.

Igår förlorade LHC igen... Men på lördag blir det vinst mot modo och självklart vinst i derbyt imorgon! SSK ska krossas! moahahahaha! =)

Puss på er alla underbara människor!

Avslutar med några ord till Drulle (Julia) som vi satt o sjöng på i bilen samtidigt som vi skrattar tills vi gråter..typ.(obs. internskämt)

 -Öppna din dörr!! O säg att du vill ha mig här!!

O förresten, har ni hört att jag är en smygbesatt??
Det va ju ngt nytt.. eller det kanske jag är.. 
Niicce =)
            

Att förlova sig

Vill säga GRATTIS till Linda och Tedde som har förlovat sig och gjorde det offentligt på deras "inflyttningsfest" i lördags. Underbart mina vänner!! Ni är underbara och det syns verkligen att ni älskar varandra! Jag är så glad för eran skull. Hoppas man får komma på bröllopet :P Eller, ja, jag kommer i alla fall, hehe, det är en ofentlig kyrka, hehe. Skämt åsido.

I Love you! I´m so happy for you!

Puss




Förresten, det blev ändrade planer. Imorgon är det gremlinskväll..
Ögongodis!!!!!!  yes pleeze =)

RSS 2.0