Att vara instängd

Är jag tillbaka på ruta ett?
Kan jag få leva utan omöjliga krav?
Jag känner mig kvävd
Jag vill inte mer.. sluta stänga in mig..
jag vill vara fri nu, nu är det min tur..
Nu är det min tur

Att sova gott

I natt har jag sovit gott, tvingade mig själv att ligga kvar i sängen till halv 12 bara för att vila ut. Det kändes bra.. Bestämde mig i gårkväll som sagt att följa med gänget till sälen över nyår. Jag kunde ju inte besämma mig så det rätta kändes som att säga ja för annars kanske jag ångrar mig.. Men det blir nog kul. Det enda är bara att jag typ bara känner Emma och Julia, o de har jag ju faktiskt bara känt i en månad..

Pratade med Fresa igår på msn, det kändes bra. Jag tror att vi kan vara riktigt bra vänner i framtiden, men det kommer nog att ta ett tag. Han klagade på att det inte finns några bilder på oss från när vi va tillsammans, det finns inte många iaf, o inga bra. Då hittade jag en som ser gullig ut... (Sorry om du läser det här men va tvungen att publicera den)








image5








Det jobbiga är att bakgrunden till bilden inte är lika gullig som bilden i sig. Men det behöver jag ju inte skriva här..

Jag är övertygad om att han kommer hitta ngn som han kan ösa all kärlek på som han visat att han har. Och jag är övertygad om att jag kommer hitta ngn som faller för mig, bara mig.. Jag måste vara övertygad, hur kan jag annars hoppas??

Så, det är dags nu, dags att ta tag i det här som kallas livet.. För ingenting händer om du inte tar tag i det själv.. gå inte där o vänta, gör nåt åt det!! Det tänker jag göra!

Att älska en sport

Igår va det elitseriepremiär! Snacka om att jag va i extas hela dagen! Det är så härligt att bara vara där.. Nu gäller det bara att lära sig de nya nummrena o namnen. har lärt mig typ 5-6 stycken nu men finns fler nya stjärnor i laget.

I helgen va jag som sagt i Sthlm. Har ingen lust att referera hela helgen för den blev inte som jag tänkt mig men jag kan säga så här.. Jag ska sluta dricka så mycket alkohol.. Hade fjortisfylla i jkpg i torsdags och i lördags slog jag en vurpa i en buske på mina stilettklackar mitt, alltså precis utanför Café opera!!!! Då är det dags.. ja, verkligen dags att lugna sig. =)

I veckan är det filmkväll! Då ska vi se gremlins. Emma o julia har inte sett den!!??!!  Så det är garanterat. När jag sa att min hund liknar Gizmo trodde emma att jag menade Gizmo-kvack från kalle anka.................hmm..

Jag är trött.. jag har inte sovit ordentligt på flera dagar. Jag brukar ha problem när det är fullmåne, just med att somna men de senaste dagarna somnar jag, efter ett tag, men sen vaknar jag hela hela tiden o jag drömmer jättemycket, o när du kommer ihåg att du drömmer så sover du ju inte så djupt.. Jag ligger i sängen minst 8 tim om natten men är aldrig utvilad.. idag när jag kom till skolan trodde jag nästan att jag skulle svimma, kändes som i somras när jag jobbade bröllop (som jag aldrig gjort) 13 timmar till 4 på morgonen o började 11 nästa dag .. då va jag mör.. men igår va jag bara på hockey o somnade vid midnatt..

Ska jag till sälen på nyår?? Jag kan inte bestämma mig... oooooo.. Ok, jag gör väl det då..

Nu är det dags att sova..

Att åka iväg

Nu drar jag till Stockholm! Ska träffa Emma o Pontus o festa ikväll! Ska bli kul att komma upp igen.. På måndag är det elitseriepremiär så jag MÅSTE åka hem till Linköping o kolla matchen. Missar kursstarten men det är det värt =)

Det e ju Hockey!!

Att känna sig älskad!

Jag är inte en sån person som brukar ringa när jag mår dåligt. Jag har inga problem att prata om mina problem, inte alls faktiskt, pratar nästan för mycket. Det jag menar är att jag ringer inte folk när jag sitter hemma och känner att jag har ångest över ngt eller mår dåligt. Jag tycker alltid själv att jag ska vara den starka och den som hjälper andra, att jag aldrig kan må dåligt... Det är därför jag inte gråter framför folk, inte vem som helst iaf.

Det jag vill komma fram till är att det finns människor i den här världen som får allt att försvinna just för att jag vet att jag kan ringa er. Jag kanske inte gör det, men det är inte det viktiga. Det är tanken som räknas..

Jag vill säga till er att ni är underbara människor!

Citerar därför några rader ur Outlandish låt Aicha, för att den är fin och att jag hade glömt att den fanns till Linda (fru), Linda E, Emma G, Emma K, Gesesejj, Jana, Madde, Cissi, Anna, Drulle, och min kära bror!

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad 
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu









Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling
lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu


Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som
jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns


Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd,
ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu








Jag älskar er allihopa!! Glöm inte att ni är vackrast och underbarast! =)


(O nej, jag är inte full, bara sentimental för en gång skull=))



Att svamla i bloggen

Jag borde plugga, men det känns meningslöst, jag vet inte ens vad jag ska plugga på... ? Vi får ha böckerna med oss o anteckningarna från föreläsningarna har jag redan gått igenom.. sooo...what to do?

Imorgon fyller campus 10 år och då är det fest med markoolio o Sarah Dawn Finer.. För 50 kr får vi inträde, mat och 3 valfria dricka.. inte illa.. kanske ska köpa biljett med =)

På lördag åker jag till Stockholm.. som det ser ut nu iaf. Måste träffa Emma!! o Pontus då såklart. Vi ska tydligen på bartömmning på M/s Gärda. Hoppas jag kan få de där två att "hit it of" ngn gång.. De krånglar till allt.. hehe..
You know me... I have to comment on Everything!! Hehe..

Igår va Emma (i klassen) här, vi skulle plugga till tentan idag. Vi diskuterade i fem minuter sen kollade vi på Greys anatomy i 2 timmar.. Omotiverade?? Ja, kanske..

Jag kunde inte sova igår.. När jag stängt av Tv:n kom jag på mig själv att jag låg o stirrade rakt ut.. (kan va bra att blunda när man ska sova). Kom på att jag höll på att göra ngt dumt i tisdags när jag va på väg hem till en sovande Linda (fru).. Men jag ville bara ha ngn brevid.. ngn att hålla om o mysa med.. bara för en natt.. O jag känner ju till den sängen redan.. väldigt bra. Men jag hejdade mig snabbt, snacka om elakt.. Jag skulle aldrig ha gjort det, utan hela grejen va att jag ville. Konstigt det där, hur man kan känna att man har brist på närhet i kroppen, att psyket längtar utan att du själv egentligen gör det.. hmm.. jaja

Nästa helg blir det dop. Min kusin Henke har fått barn, Chanelle heter hon, väldigt fint tycker jag =) Hon och hennes bror Tyreek ska döpas o det kan man ju inte säga nej till =) Sen på kvällen är det inflyttningsfest hos Linda o Tedde. Jag tänkte ta med mig Emma härifrån, hoppas det går bra.. Hon e störtskön.. (golander.blogg.se och em. bland mina kommentarer) =) Julia kanske med vill följa med, har inte hunnit fråga (aka Drulle el. tjockismongot)

Nej, nu känner jag att jag svamlar lite för att slippa plugga...soo... dags att återgå till verkligheten

Chip o hej!!

(Wish me luck)

Att vara egoist

Now if there´s so many people that are lonely..
Is´nt it selfish to be lonely by yourself?



Mina vänner dödar mig snart för att jag säger det här alldeles alldeles för ofta:
-Han är såååå fiiiiiiiiiiiiiin!!
Men han e ju det..



Igår va jag i Linköping o kollade på träningsmatchen mellan Hv71 o LHC. Jag ska inte nämna slutresultatet för det spelar ändå ingen roll, hehe
Det va såå nära att jag fick skjuts hem av Hv71. Om bara chefen hade kommit ihåg att fråga..hmm.. Tänkte köra min egen kupp där ett tag o slänga mig längst bak i deras buss lite lätt avklädd o fråga om jag fick skjuts hem.. o självklart ta på mig kläder igen när vi kommit ut på E4:an =)

Men jag är tydligen blyg ibland??

Best of blocket.. askul

http://www.bestofblocket.se/bilder/blocket_552.jpg

Om du lämnade mig nu

"Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu "
                                                                                                                                    -Winnerbäck




Upppdatering: Inga nycklar hittade, va ute i 2 timmar i ösregnet förut men nej.. jag kollade i gräset, i buskar på vägarna.. Kom tillbaka utan nycklar och dyngsur.. inte kul. Jag va fast besluten om att inte ge upp men det hjälpte inte.. lite för lång väg för att finkamma om du inte har en hel dag att lägga undan..

Får åka bil till Lkpg idag, Gurra är här så antingen får jag låna hans bil eller så åker han också upp o då åker jag med honom. Skönt att slippa bussen..

Man kanske ska plugga lite förresten, har ändå tenta på torsdag o har bara läst en av två böcker..illa illa.

Känner att jag inte har så mycket att skriva idag, känner mig ledsen o tom, för en sån liten sak??? Ja, vet inte vad det är med mig, har väl PMS eller nåt... Kanske klimakteriet, eller så har jag blivit drogad med hormontabletter?? Ja, det kan finnas många orsaker.

Chip o hej!

Kicki / Stina / Kinky / Krabban / vurstingkrabban / krabbhelvetet

Att vara ledsen

Idag bestämde jag mig för att gå ut o gå.. jätteskönt. Jag gick o gick.. eller ja.. powerwalk i en timme iaf. Pratar med mamma i telefonen halva vägen med. När jag kommer fram till dörren märker jag att mina nycklar är borta...
Jag har tappat dom på vägen...
Mamma skrattar, jag börjar nästan gråta o kommer självklart fram till att jag måste gå samma runda igen..
Jag ringer Oskar i min klass o frågar om han vill följa med..vill inte gå ensam igen.. O han hänkar på. Det jobbiga är att det börjar bli skymning så vi bestämmer oss för att inte kolla gräs o buskar o sånt utan bara komma runt. "Troligen ligger de ju mitt på trotoaren, jag gick ju precis här o det är inte många som är ute o går"

Tji fick jag..Denna gången tog rundan 1 o en halv timme o inga nycklar hittade.. Jag är hungrig, jag är trött, frusen, gråtfärdig o CSI skulle börja inom 10 minuter, det va också mörkt så att leta mer va uteslutet..

Ringde vaktmästaren.. Han sa att reglerna va att på kvällarna skulle man ringa vaktbolaget så skulle de öppna o att det skulle kosta 600:-. Sen sa han att jag kunde sova hos ngn annan så skulle han komma o öppna imorgon bitti. -men jag ska med en buss hem imorgon bitti kl. 6.30 så det går inte, säger jag o börjar direkt att gråta.. Jag har inte 600 att lägga ut på det..

Han får sympati för mig men säger att jag ska ringa ägaren för han bor inne i stan o han själv bor utanför. Så jag gör det. Han är på en fotbollsmatch i närheten så han kommer inom 15 min. När han kommer säger han att han tar betalt för att släppa in mig.. Han ska ha 300:-????? Why? Jag kan förstå om jag ringer en lördagkväll så han sitter hemma med familjen men nu va han faktiskt 500 m. borta på en fotbollsmatch och där står jag o gråter. Sen säger han också att jag måste byta lås. Nu eller när jag flyttar ut. Det kostar 2000-3000:-.

Jag är arg, jag är ledsen, trött, dock mätt nu, missade CSI, får en räkning på 300 inom ngra dagar..
Bläbläbläblä
Ingen bra dag...
Jag skippar bussen imorgon bitti. Ska egentligen till läkaren kl 9.30 men får ringa dem helt enkelt. Prioriterar att gå ut o gå imorgon bitti när det är ljust o leta nycklar.. Får ta en senare buss..

Att känna sig stressad och ensam

Jag känner mig stressad för skolan. Men det brukar fixa sig.. Jag är ju smart ffs :P (Ja, jag har självförtroende...)



Sen känner jag mig också ensam, på många sätt... Sängen känns oerhört ensam, o kall.. Jag tycker inte om att sova ensam. Det e kallt. Jag älskar pussar, mys o pussar.. Jag har nog inte sovit ordentligt på över ett och ett halvt år, det känns som så iaf. Det känns som om jag flyttade ifrån en trygghet, värme och ett riktigt hem och att jag har sökt efter samma sak sedan dess men jag hittar det inte.. Jag är lite för desperat. eller?

Vet jag bara exakt vad jag vill??

Det känns som om det är få personer som verkligen lär känna mig, få som kommer till det stadiet då jag verkligen slappnar av, det är som om jag eller dem tröttnar efter ett tag..

Kan man inte bara bestämma sig för att man vill lära känna någon??

Det gör du inte på 2 veckor eller en månad.. jag menar, verkligen lära känna varandra.

Måste man leka??

Det kanske är så att man måste spela spel, iaf till en viss nivå. Då menar jag även med vänner.. Jag vet att jag själv kan tappa intresset för att bli vän med någon om de är "för klängiga". Det är inget jag är stolt över men det är nog bara så människor fungerar. Jag trivs egentligen bäst med människor som är som jag, översociala och gärna är med så mycket folk som möjligt samtidigt. Jag vill att Alla ska få vara med om de vill..  Jag är ingen typisk "tjej" om man säger så, samtidigt som jag älskar att snacka skit =)

Jag är komplicerad, precis som alla andra

Vissa personer kan såra gång på gång på gång utan samvete, jag förstår inte hur de gör? Jag får ångest om jag inte är iaf någorlunda ärlig mot de jag träffar. Speciellt om de frågar, då finns det egentligen ingen annan utväg. Man sårar minst i längden om man är ärlig. Personen uppskattar detta mer, kanske inte direkt men senare.

Varför har vissa inget samvete??

Måste du få en slägga rätt i huvudet för att förstå? Förstå att man gör illa människor.. Hur svårt är det att vara logisk och sätta sig in i hur "den andra" eller "de andra" känner sig. (Ja, nu kommer logiken igen)

Hur mycket rätt har man att såra en människa??

Två av mina vänner bråkar, ja, ni vet vilka ni är och många andra med. Det blev lite "bloggfight" för några dagar sen och eftersom jag inte kan vara tyst så hamnade jag emellan. Det gör mig ingenting för jag står för vad jag säger, eller säger att jag har fel. Jag ska inte analysera er här, för jag känner ingen av er supersuperbra, men jag säger så här: Det ni bråkar om betyder ingenting.. Ni bråkar egentligen om vem som klarar sig bäst efter att ni gjort slut. Det som är svårt är att vara ärlig och snäll. Det är mycket enklare att vara elak, då behöver man inte känna så mycket. Nu skulle jag inte analysera.. I know, sorry. Kan inte låta bli bara, det jag skrivit är mycket av det jag kände när jag separerade från ett relativt långt förhållande. Bla bla. =)

Hur många påverkas av mina ord och gärningar??


Svara gärna på mina frågor om ni kan..  Commentz pleeze!! =)

I love you all, I miss you all!!




image6

Miss you the most mammas bebis!!!


Att åka buss

Jag:                     -Hej, ungdom tack!  (Ungdom är 19-26 och skolungdom är upp till 19..)
Busschaufför:  -Är du över 19?
                             -
Ja
                             -Jag tänkte om du sa fel
                             -Nej, jag är 22
                              -Oj då


Att undra...

Vad kostar egentligen ögongodis per hekto? Det skulle jag gärna vilja veta... För det är niiiiccce för ögonen, riktigt nice ;) hmmm.. Nu ska jag drömma i min nya säng

Att ha att göra

Muntlig redovisning förra veckan, gruppanalys och redovisning som ska vara klart imorgon, inlämningsuppgift där vi ska analysera vetenskap (hur gör man det på 1 sida???) som ska va inne på måndag och så självklart den stora tentan nästa torsdag.. jaja, nu ska jag ut o supa ikväll =D det hjälper alltid!! hehe..(nee, jag ska ta det lugnt, har ju ffs redovisning imorgon bitti vid 9)



Förresten.. visst har jag blivit duktig på att skriva i min blogg?? Det tycker jag.. men all kritik till er som läser utan att lämna kommentarer =)

Chip o hej!

Att...

Jag kan inte sova.. eller. jag känner mig inte trött... är jättepigg. känns som om jag skulle behöva ngn att ringa o prata med för att rensa skallen från allt men det finns ju ingen.. inte så här sent iaf o ingen som jag känner att - ja, honom/henne vill jag ringa! blä.. jag måste sova, ska upp tidigt imorgon.. what to do what to do??

Att stå trångt

image4

Så här ser det ut när det är 24 personer i en telefonkiosk =) Så kul hade vi på nollningen.. d.v.s. asakul!! hehe..  kommer troligen mer om nollningen när jag orkar skriva om den.. men den här bilden sammanfattar mycket

ps. jag syns inte, jag står i mitten med en tjej på axlarna, en rygg som trycker in näsan och ngn som står och trycker bakom och folk som kryper mellan benen..hmm... ps. 2 Vi vann den tävlingen =)

Chip!

Att börja om på nytt

Jag har internet!! Weeee!! =)

Jag måste börja om, börja tänka om och börja leva ett nytt liv. Jag är i en ny stad med nya människor och jag måste släppa allt gammalt som ligger där i bakhuvudet.. men det är svårt, väldigt svårt.

Jag sover dåligt på nätterna för att jag inte kan sluta grubbla på allt. jag är nog en grubblare.. MÅSTE ALLT vara logiskt som jag gör??? Jag blir så trött ibland.. trots att jag tror att jag lägger fram röda mattan för mig själv och att ingenting kan gå fel så går allt fel ibland.

Jag är svartsjuk.. mest på alla som har ngn, jag vill också ha någon.. någon som vill ha mig.. bara mig för den jag är.. låter klyschigt men det är så. Jag är mest svartsjuk på en person.. Vårt liv tillsammans tog slut för ett och ett halvt år sen och han har skaffat en ny tjej (som jag för övrigt tycker om) men jag är svartsjuk, varför ska han ha allt som jag vill ha. Va och fika med honom i helgen när jag va hemma, alltid lika trevligt. Jag tror inte att det finns nån som förstår mig lika bra som han.. och det finns ingen annan som vet allt om mig heller för den delen.

Sen känner jag mig skadad.. Jag tror inte att jag kan träffa en kille utan att tro att han ska stampa på mig. Jag tror alltid att killar är oärliga och att de inte menar allvar.. de vill bara få mig i säng.. Lustigt nog är det, tyvärr, så att de bevisar att jag har rätt om och om och om och om igen.. Det är så det känns iaf. Men jag är ju inte så gammal så hoppas väl att jag hittar rätt tillslut.. men jag vill NU =)

Ibland blir jag blyg, och det går emot  mina principer =) ja, faktiskt. Hur kan jag vara så fruktansvärt "oblyg" när jag ser mig själv som jätteblyg? Jag går emot mig själv, den jag är.. Jag tvingar mig själv att ta till logiken för att finna svar. Svar på allt jag grubblar över, men tydligen är inte alla andra lika logiska som jag och då är det svårt att ta till den metoden. =) Men jag tvingar mig själv ändå att så ofta jag kan använda mig av förnuft och logik, i alla fall i efterhand och i mitt huvud, men snart så tror jag att jag analyserar sönder mig.
Hur slutar jag? Hur somnar jag?


RSS 2.0