Att planera för framtiden

Jag älskar att planera. Det vet de flesta som känner mig. Det bästa jag vet är listor.. punktlistor.. Det är det bästa när man vill organisera sig =)

De närmsta dagarna har jag inte kunnat planera som vanligt, jag vill jobba, chefen vill att jag ska jobba, jag måste packa mina sista grejer i Linköping, hitta tid för att flytta och jag börjar skolan den 20:e och sitter fast i Sthlm. Men nu är det iaf fixat. Jag jobbar hela den här veckan, förutom onsdag och lördag, nästa vecka jobbar jag måndag och tisdag och på onsdagen åker jag till Lkpg för att packa, sen är jag ledig fram till måndagen så jag hinner både packa, flytta och packa upp. Jag vill ju flytta till en klar lägenhet. Veckan efter det så jobbar jag mån till fredag igen. (bra att tjäna pengar) Sen lördagen den 18:e kommer jag hem och tänkte ha en avskedsfest. Hoppas så många som möjligt som jag känner vill komma. Jag vet inte var jag ska ha den än men ni som läser det här kan ju skriva en kommentar om ni kommer och sprida ryktet =) Ingen är bannad, hehe, vill att alla kommer, kommer jue sakna alla lkpg-bor =)

Igår kom Runar och åt på jobbet, hoppades att han skulle ha Tilde med sig men inte.. Förresten tycker jag att de är ett omaka par.. hmm.. Tilde är ju såå söt =) Vet inte varför, bara känns fel...

Snart ska jag till jobbet.. shit.. måste ju in i duschen nu.. annars hinner jag inte..oops

Får skriva mer ngn annan dag!

Puss på er alla! Jag saknar alla mina tjejor i Lkpg (o så geas som av ngn anledning också räknas med i det gänget hehe)

Chip o hej!

Att ha en ny tatuering

Kass bild.. har bara mobilen att ta med och det är svårt att ta kort på sig själv =)




image1

Att älska en låt

Ja du Jana.. Jag kan i alla fall inte sluta sjunga på den. Måste lägga upp texten.. *sjunger*




La Da Da Da Da
The smell of your skin lingers on me now
You're probably on your flight
Back to your home town
I need some shelter of my own protection baby
To be with myself and center, clarity
Peace, serenity

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a
Child misses its blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry
Don't cry
Don't cry

The path that I'm walking
I must go alone
I must take the baby steps till
I'm full grown, full grown
Fairy tales don't always have a
Happy ending, do they
And I foresee the dark ahead if I stay

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a
Child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry

Like the little school mate
In the school yard
We'll play jacks and Uno cards
I'll be your best friend and you'll be mine
Valentine
Yes you can hold my hand if you want to
Cause I want to hold yours too
We'll be playmates and lovers and
Share our secret worlds
But it's time for me to go home
It's getting late, dark outside
I need to be with myself and center, clarity
Peace, serenity

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a
Child misses its blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry
Don't cry
Don't cry

La Da Da Da Da




Haha, UNO.. trodde det va ett svenskt påhitt =)

Men shit va bra den är!!

Att Jobba

Shit.. tiden har gått fort.. Kom upp till Sthlm igen i fredags efter att ha varit hemma stan i 3 dagar. Det va skönt att va hemma! Började jobba 17 på fredagskvällen och jobbade till stängning. Jag va hemma strax efter 1 på natten. Då va jag tvungen att lägga en tvätt i maskinen. (pappa kom hem i går så va tvungen att tvätta det jag använt =)) Sen däckade jag direkt på soffan.

Vanligtvis så vaknar jag runt 5-15 ggr på en natt. Jag bara gör det, o har gjort i flera åt. Jag vaknar o vänder mig om, dricker vatten o sen somnar om.. inget lustigt för mig. Natten mellan fre. o lörd. vaknade jag inte en enda gång. Vaknade vid 11 med ett ryck. Kollade på klockan o konstaterade att bussen gick 11.07. Den hann jag inte med. På med kläder, drack en halv kopp kaffe, borstade tänderna o gick till 11.17 bussen mot djurgården. När jag kommer till jobbet kommer min chef o säger "Hej gumman! Jag glömde visst messa dig o säga att du kunde komma senare idag" hmm.. Jag berättade om min morgon.. sen skrattde vi lite o hon sa att jag kunde ta det lugnt o äta lite frukost innan jag började.

Började ändå jobba 12.10 (skulle börja 12) Dagen började som ett helvete. Jag slarvade, tappade saker, vände upp o ner på smörgåsar (värda 125:-/st = Chefen inte glad) Fick ett antal griniga gäster som jag förökte va så trevlig som möjligt mot. Sen tänkte jag gå å ta en cig o varva ner.. sluta va så stressad.. Då kommer hovmästaren o säger "står du här nu igen.. du röker ju hela tiden (varpå han vänder sig mot en annan anställd o säger:) Ja, hon står ju här mer än mig"  då sa jag till honom att jag har jobbat i 4 timmar o det är första gången jag står still.. då sa han.. jaha..ok då.. o sen gick han. Sen började jag nästan gråta.. jag kan ta 3,4,5,6 motgångar men det går en gräns någonstans o då ville jag bara gå hem.

Sen kom chefen o sa att hon ville att jag skulle stänga så det va bara att gå med på. Jag bytte inte om förrän 00.40 på natten, då va jag inne på min 13:e timme. Snacka om att jag va seg. Däckade direkt när jag kom hem o satte alarmet (lika bra) =) Gick upp, åt frukost o åkte till jobbet. Började 12 och slutade 19.30. Sen va det bara att åka hem o städa. Skulle åka o hämta Pappa, Betata o dennis på Arlanda vid midnatt så jag va tvungen att städa lägenheten. (den va inte i ordning efter 3 veckor här helt ensam.) När jag hade hämtat dem tog jag ett glas vin o kom på att det fortfarande kändes som fredag. Snacka om att tiden går fort när man jobbar hela hela tiden.. Men det är i det stora hela jättekul o skönt att jobba. Känns verkligen som om jag gör ngt med min tid istället för att bara sitta på arslet o tycka synd om mig själv.

Har förresten fått en förkärlek till 2 låtar som jag lyssnar på hela tiden. En är HelloGoodbye- In your arms o den andra är Fergie - Big girls don´t cry. Den är gryymmt bra!

Idag behövde jag inte jobba, det regnar.. imorgon ska det me regna så det blir knappast ngt jobb då heller.. sen är jag ledig onsd. torsd. så jag funderar på att åka hem till Lkpg imorgon om det inte blir ngt jobb.

Ikväll kommer madde hit. Vi ska kanske gå på bio. Vet dock inte om vi ska se Harry Potter, Oceans 13 eller Pirates 3. hmm.. Kan inte bestämma mig..

Sitter iaf här o dricker lite vitt vin.. gott som fan =) Skönt att ta det lite lugnt.

Ps: Saknar alla mina muppar i Linköping jättemycket, vi ses snart!

Chip o Hej! Puss

Att komma hem

Nu är jag hemma i Linköping i några dagar, kom igår och åker upp igen på fredag. Hmm, har gjort ganska mycket sen sist men en sak jag måste berätta är att jag, Madde och Jonas va på Spy Bar i lördags.. Vilket råtthål. Det var inte ett dugg stylat o snyggt och det va inga snygga människor där inne alls. Men men, vi kom överens om att ngn gång i livet ska man väl ändå ta sig in på spy bar.. så nu när det är gjort går jag aldrig mer tillbaka dit.. litet o trångt.. usch..

Om en timme ska jag tatuera mig =) Jag är SÅ lycklig!! Ska försöka lägga upp en bild på den senare om jag inte glömmer kameran hemma igen..

Förresten så har jag ångest också.. ska jag åka till chaparall eller inte.. nej, jag orkar inte flänga runt hela tiden.. hmm.. Ska nog ta en öl med anna ikväll istället =)

Jag skriver mer när jag är uppe i storstan istället, då har jag ganska mycket tid... har ju inte så mycket att göra där mer än att jobba, äta och sova =)

Chip o hej!
Puss

Att vara ensam

Nu har alla mina gäster åkt och jag är ensam igen... eller ja, jag har ju madde här =) Det hjälper jättemycket. Jag har såå roligt med henne och det är skönt att ha en vän i närheten.

På min födelsedag fick jag många fina grejer. T.ex en dator, som jag skriver på nu.. (som ni märker kan jag skriva med åäö nu =) Skönt!
 Jag fick också ett presentkort på tatuering från Linda, Kamal och Patrik. Jag blev superglad!! Har längtat så länge så jag ska nog åka ner till Lkpg nästa vecka för att fixa en. Det blir nog en helt ny, tänkte skriva mitt namn vid ljumsken typ, eller nåe liknande. Låter det bra? Måste också fylla i min gamla som ser ut som en stick-on, hoppas bara att pengarna o tiden räcker till till det.

Sen så har jag fått jättefina kläder och lite örhängen! Bra grejer helt enkelt. Det jag önskar mig nu är egebntligen en ordentlig semester men det får nog vänta till augusti. Iofs kanske jag inte hittar någon tid till det då heller.. men hoppas hoppas!

Jag kände mig verkligen poppis på min födelsedag. Det va jättemånga som ringde o messa o sjöng. Kul! Verkligen uppskattat =) På kvällen va vi på Göta Källare o Sense your mind. Det va jättekul där o så fick jag ha min nya klänning, som jag för övrigt är väldigt stolt över =) Skönt att bo i Sthlm, skulle inte vilja satt mig i en bil o ålt till Lkpg där på natten.. Nu räckte det med taxi i 10 min så va vi utanför dörren=) Skönt att bo typ mitt inne i stan också.

Om ett tag ska jag nog gå till jobbet. Det är skönt att gå, sen så har de en fotoutställning vid dramaten så jag tänkte gå in där o köpa en affisch. Riktigt coola bilder. Vet inte hur jag ska välja en bara.. men det ordnar sig, får la blunda o ta en bara helt enkelt!

Tack alla för alla grattis jag fick o tack för alla grattis för Högskolan också! Är superstolt nu =)

Chip o Hej!
Puss

Att bli antagen!!!

Jag kom in!! JKPG..here I come!! Weee

Att vara glad efter shopping!

Denna dagen borjade daligt..
Sen gick jag pa stan med madde o shoppa
O vips va mycket battre dagen blev.. Jag hittade varldens finaste klanning (for att overdriva lite) hehe. Den e asacool. Tankte ha den pa onsdag for nu har jag bestamt mig att jag vill ga dit.. Klanningen ar svart o ganska svar att forklara, men den e veckad sa man kan dra upp den sa den blir kort (vilket jag ska gora pa onsdag) o sen kan man dra ner den typ 20 cm o da blir det en jattevacker coctailklanning.. den e lite rockig sa jag tankte va lite svart o farlig pa onsdag. langtar som faen. jag har dock inte bestamt mig for om jag ska va helsvart o bara forsoka hitta nagra turkosa svettband eller om jag ska lana maddes rosa fluff. Asikter?? (garna fran Jana, hehe)

Jga har ocksa kopt tva skarp. De ar i tyg o typ 1 dm tjocka sa kan man lagga grejer i.. hmmm. svart att forklara.. hoppas ni forstar.. kanner mig som varldens utlanning nar jag inte kan anvanda prickar over o och a haha..

Det va lange sen ja slappte loss (som jag for ovrigt redan sagt) sa nu vill jag ha ett dundrande fodelsedagskalas! forra aret satt jag o cissi ute i regnet i tylosand under ingangen till taltet o drackrodvin o lyssnade pa en kass mobilradio.. (missforsta mig ratt, det va ett av mina basta minnen ngnsin) men i ar vill jag festa ordentligt!

Hoppas vi ses pa onsdag alla mina underbara vanner!!

Puss

Att sakna ngn

Jag saknar ngn..
Men jag vet att vi ses snart
Kanns skont att sakna ngn
Det hander inte sa ofta
Madde vill att vi ska pa hardstylefest pa onsdag..
detta kan dock medfora komplikationer..
Men det blir nog kul anda..
Det va lange sen jag dansade loss
Nu ar det min tur..
Hoppas jag..
Eller??

Att inse

Det va lange sen jag skrev nu.. Det beror pa att jag sitter i Stockholm for tillfallet. Som ni marker anvander jag inte de tre sista bokstaverna i alfabetet o fraga mig inte.. av ngn anledning fungerar de inte pa det har tangentbordet.. ar ju inget datasnille direkt..

Alltsa.. jag har fatt jobb i Sthlm, pa en jattefin restaurang som heter josefina. www.josefina.nu ..for er som vill kolla. Jag kan inte riktigt forsta att de vill ha mig dar. Jag kanner mig som varldens lantis.. Det ar typ bara sthlms societet dar..Men jobbet ar iaf valdigt valdigt roligt!! Dagarna gar fort o det enda jag gor i pricip ar att jobba ata o sova.. skont.

Sen har jag insett att vissa personer beter sig forvanansvart barnsligt... Har jag gjort fel, sag det, hall inte pa att dumma dig for sympatins skull.. Glom inte bort att livet har efterverkningar.. det du gor kan komma tillbaka till dig.. ratt i ansiktet. Vax upp! Det har hant oss alla..

Sen skulle jag vilja tillagga att jag ar valdigt nojd med mitt liv just nu. Skont att komma bort lite samtidigt som det ar skont att tjana lite pengar.. Jag langtar till onsdag.. Da fyller jag ar.. for er som glomt det.. hehe

Jag saknar er alla dar hemma!! Men jag saknar min fru, min mamma o min karaste hund mest! ps. katten kompenserar inte eran karlek... men han forsoker dock..hehe

Hoppas det inte ar jobbigt att lasa.. det va iaf jobbigt att skriva..

Puss

RSS 2.0