Att skaffa ett kärleksbarn

Jag och min fru, vi vill ha ett kärleksbarn, därför har vi gjort alla vi känner till en bricka i ett spel. Snart så har vi fullbordat våran plan.. För att skaffa barn så behöver vi, som de flesta vet, en kille.. Denna kille är Frugans så kallade "pojkvän".. men han vet inte om det än.

Vi tänkte att hon skulle bli med barn och att han skulle skriva över vårdnaden på det barnet till oss samtidigt som han fortfarande ger oss pengar för ungen.. O hur hade vi tänkt oss då, kan man undra.. Ja, det ska jag berätta...

Linda har redan börjat prata om att hon ska sluta med sina piller, just för att det inte är bra att äta dom för länge.. (han kan väl ingenting om sånt heller) Så därför måste de använda kondom.. men,, det sker ett misstag när de är fulla och frugan blir med barn..

Sen är det så att Linda och Tedde har vi tvingat att gifta sig, bara för att de ska kunna ha en svensexa för Tedde.. bara så att vi ska kunna supa ner "pojkvännen" tillräckligt mycket för att han ska skriva under pappret och på så vis ge oss vårdnaden..

Men hur ska vi då få pengar av honom..

Jo, han jobbar svart..
Så vi ska köra på utpressning.
Vi har en till spelpjäs som jobbar med honom så att vi kommer veta exakt hur mycket pengar han tjänar och på så vis kan vi utpressa honom till att ge oss hälften mot att vi inte berättar för staten hur mycket skatt han egentligen är skyldig..

Sen, när vi har vårat kärleksbarn, ett tryggt hem i någon idyll någonstans..
Då är vi nöjda
För då har planen gått exakt som vi har planerat
Moahahaha

Kommentarer
Postat av: liten

hahahah ni e så söta ni :D

2007-11-16 @ 19:18:46
Postat av: remne

kvinnor.. ni är bara för läskiga.
;)

2007-11-17 @ 00:23:45
Postat av: em

haha! vilken plan

2007-11-17 @ 15:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0